Učenice OGŠ “Kontesa Dora” izvrsne na krovnom natjecanju mladih glazbenika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Učenice Osnovne glazbene škole “Kontesa Dora” Našice, Nuo Cheng i Lana Prišć, sa svojim mentorima, Darijom Vlajnić i Deanom Koprijem, na 59. natjecanju mladih glazbenika na Glazbenom učilištu Elly Bašić u Zagrebu, postigle su izvrsne rezultate. Nuo je, među puno mladih glazbenika iz cijele Hrvatske, u I. kategoriji, nesumnjivo nadjačala konkurenciju u disciplini solo glasovir. Osvojila je I. nagradu i I. mjesto s ostvarenih 99,82 boda!
U disciplini solo bisernica, uz pratnju glasovira, sudjelovala je i Lana Prišć sa svojim mentorom i korepetitorom Deanom Koprijem. Boreći se s teškom konkurencijom, učenica je ostvarila velika 97,93 boda! Osvojila je II. nagradu i II. mjesto u II. Kategoriji.

izvor: OGŠ “Kontesa Dora” Našice

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit