Ubojstvo u Jagodnjaku

Facebook
Twitter
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 14 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kazneno djelo „Teško ubojstvo“ i kazneno djelo „Računalna prevara“.
UBOJSTVO U JAGODNJAKU
Jučer, 4. svibnja, oko 21 sat, u obiteljskoj kući, u Jagodnjaku, pronađen je mrtav 62-godišnji hrvatski državljanin. Na mjestu događaja očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnju s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.
Očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila nasilnim putem. Po završetku očevida tijelo 62-godišnjka prevezeno je u Klinički zavod za patologiju i sudsku medicinu Kliničkog bolničkog centara Osijek gdje će se obaviti obdukcija. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“ policijski službenici uhitili su 41-godišnjeg hrvatskog državljanina. Po završetku kriminalističkog istraživanja, 41-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku.
PREVARENA KOD PRODAJE PUTEM INTERNETA
Početkom mjeseca travnja, 58-godišnju hrvatsku državljanku je putem mobilne aplikacije kontaktirala nepoznata osoba i dogovorila kupnju namještaja, a koju je 58-godišnjakinja oglasila na prodaju putem Internet oglasnika. U svrhu naplate prodaje, 58-godišnjakinja je na linku koji joj je poslala nepoznata osoba upisala podatke svoje bankovne kartice. Prevarant je iskoristio dostavljene podatke te je s računa 58-godišnjakinje neovlašteno „skinu“ više desetaka tisuća kuna. Ovim putem policija podsjeća građane da su kod prodaje za uplatu na račun potrebni samo IBAN, ime i prezime.
PRONALAZAK MINSKO-EKSPLOZIVNIH SREDSTVA
Jučer, 4. svibnja, u prijepodnevnim satima, u dvorištu obiteljske kuće, u Gatu, 58-godišnji hrvatski državljanin je pronašao dvije improvizirane betonske protueksplozivne naprave bez upaljača. Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je na siguran način izuzeo protueksplozivne naprave.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća koje su imale za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka evidentirano je pet prometnih nesreća, a na području Đakova jedna prometna nesreća. Jučer, 4. svibnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su 2 vozača osobnog automobila i biciklista pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je oko 15,25 sati, u Donjem Miholjcu, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili biciklistu, 57-godišnjeg hrvatskog državljanina. Biciklisti je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,84 grama po kilogramu. Oko 15 sati, između mjesta Donjeg Miholjca i Ivanova, u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 65-godišnji hrvatski državljanin. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 0,83 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 5000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

izvor: PUOBŽ

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit