U suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosimo Vam aktualne vijesti s tržišta rada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosimo Vam aktualne vijesti s tržišta rada.
Birajte pametno. Odaberite posao.hr kao Vašu najbolju vezu za novi posao.

Nezaposleni ste ili tražite novi posao? U minutama koje slijede možda pronađete nešto baš za sebe.

Inchoo d.o.o. zapošljava u Osijeku: Sales Manager (m/ž) i Marketing Manager (m/ž). Prijavite se najkasnije do 4.5. Potrebno je C1 razina znanja engleskog jezika, odlične organizacijske i vještine upravljanja vremenom, napredno poznavanje IT svijeta. Prijavite se na posao.hr-u.
Emax d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 15.5. Potrebno je više osoba za rad. Traži se radno iskustvo na traženim poslovima i sposobnost crtanja nacrta. Detalje potražite na posao.hr-u.
Bra.Pag d.o.o. zapošljava šivača (m/ž). Mjesto rada je Antunovac, a rok prijave je 28.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac osigurava prijevoz radnika. Provjerite više na posao.hr-u.
Vaco d.o.o. traži pomoćnog domara (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a prijaviti se možete najkasnije do 8.5. Poslodavac osigurava smještaj prilikom obavljanja terenskih poslova. Za kandidate izvan Osijeka postoji mogućnost osiguravanja i smještaja u Osijeku. Poželjno je radno iskustvo. Provjerite kako aplicirati na posao.hr-u.
Alfa Bio d.o.o. traži montera ventilacije i klimatizacije (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 14.5. Potrebno je više osoba za rad s radnim iskustvom od godinu dana. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite detalje na posao.hr-u.
Brlić d.o.o. zapošljava keramičara podopodlagača (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 29.5. Potrebno je više izvršitelja na poziciji s radnim iskustvom od dvije godine. Poslodavac nudi smještaj. Više na posao.hr-u.
Stribor oprema d.o.o. zapošljava bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Bilje, a rok prijave 17.5. Poželjno je radno iskustvo na odgovarajućim poslovima. Provjerite više na posao.hr-u.
Belje plus d.o.o. traži vinogradarskog radnika (m/ž). Mjesto rada su Kneževi Vinogradi, a rok prijave je 8.5. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Potrebna je završena osnovna ili srednja škola. Provjerite kako aplicirati na posao.hr-u.
Veos d.o.o. zapošljava radnika na pilani (m/ž). Mjesto rada su Poganovci, a rok prijave je 25.5. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite kako se prijaviti na posao.hr-u.
Expert d.o.o. traži samostalnog inženjera elektrotehnike (m/ž). Mjesto rada su Našice. Prijaviti se možete najkasnije do 11.5. Potrebno je radno iskustvo od tri godine u izradi glavnih i izvedbenih projekata elektrotehnike, jake i slabe struje. Provjerite više na posao.hr-u.
Sretno kandidatima!

Bio je to pregled izdvojenih tjednih poslova s portala posao.hr. Ostale poslove za Osječko-baranjsku županiju provjerite na posao.hr-u.

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit