U suradnji s portalom posao.hr i ovaj tjedan donosimo ponudu poslova za područje naše županije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Traže se farmaceuti, prodavači, voditelji, programeri, kozmetičari… 

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu  najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

NTH Mobile d.o.o. zapošljava suradnika u odjelu za tehniku (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Traži se marljiva osoba sklona timskom radu te željna usvajanja novih znanja i spremna na rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini. Rok prijave je 30.06.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme traži farmaceuta (m/ž) u Osijeku. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Od kandidata se očekuje VSS (magistar farmacije) te odobrenje za samostalan rad. Ostale uvjete natječaja potražite na posao.hr-u.

Najveći proizvođač odjeće u srednjoj i istočnoj Europi, LPP traži voditelja trgovine (m/ž) u Osijeku. Očekuju se dvije godine iskustva na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji. Kandidat mora imati izvrsne komunikacijske i organizacijske vještine te poznavati engleski jezik. Osim toga očekuje se znanje rada u programskom paketu MS Office. Nudi se konkurentska plaća uz bonuse. Natječaj je otvoren do 19.06.

Tempus Octo d.o.o. traži radnika na montaži opreme za ventilaciju (m/ž). Mjesto rada je  Đakovo. Plaća ovisi o znanju, kvalifikacijama i iskustvu te seže do iznosa od 6.000 kuna. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Natječaj je otvoren do 08.06. Za prijavu posjetite portal posao.hr.

Erdutski vinogradi traže čak 37 radnika u vinogradu (m/ž) za obavljanje sezonskih poslova. Mjesto rada je naselje Erdut. Poslodavac ne očekuje radno iskustvo, a minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola.

Mhs Medical Home Service d.o.o. zapošljava 3 osobe na poziciji diplomirani medicinski tehničar (m/ž) za terenski rad na području grada Osijeka. Kandidat mora imati položen vozački ispit B kategorije. Prijave se zaprimaju do 20.06.

Poduzeće Mono iz Osijeka traži front-end programera (m/ž), programera mobilnih aplikacija (m/ž), web dizajnera (m/ž) te web programera (m/ž). Poslodavac očekuje godinu dana radnog iskustva te dostavljen portfolio s dosadašnjim radovima. Svojim zaposlenicima  nude izazovno radno okruženje, poticajnu atmosferu, ulaganje u profesionalni razvoj te visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima rada.

KA CENTAR j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Bavit ćete se njegom lica i tijela, masažom, manikurom te depilacijom. Za prijavu morate imati minimalno 2 godine radnog iskustva.

Folding d.o.o. iz Osijeka traži vozača teretnog vozila (m/ž) za prijevoz robe teretnim cestovnim vozilom C i E kategorije. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 30.06.

GI-TA traži prodavača (m/ž) u Zmajevcu. Iskustvo nije potrebno. Morate imati srednjoškolsko obrazovanje te položen vozački ispit B kategorije. Prijaviti se možete do 14.06.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate  ponude poslova za Osječko-baranjsku županiju potražite na posao.hr-u.

Izvor: posao.hr
Foto:pixabay

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit