U subotu u našem gradu “DORISSIMO POSSIBILE”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Osnovna glazbena škola Kontesa Dora Našice, zajedno s Glazbenom školom iz Slavonskog Broda i Glazbenom školom Blagoje Bersa iz Zadra, kreirale su novi glazbeni projekt kojim će predstaviti bogatstvo hrvatskoga glazbenog stvaralaštva. Riječ je o koncertnom projektu “DORISSIMO POSSIBILE” koji će prirediti osnovnoškolci i srednjoškolci te njihovi mentori iz ovih triju škola, a koji će biti izveden u Našicama, Slavonskom Brodu i Zadru tijekom ožujka. Projekt se organizira i izvodi povodom 100. obljetnice smrti Dore Pejačević pa će u programu koncerata biti djela iz bogatog opusa Dore Pejačević.

U projektu će sudjelovati oko 150 sudionika, učenika i njihovih nastavnika, koji će se okupiti oko zajedničkih ciljeva – povezivanje odgojno-obrazovnih kapaciteta na nacionalnoj razini, jačanje svijesti o glazbenim (odnosno umjetničkim) školama kao nezamjenjivim kulturnim utočištima i rasadnicima talenata.

Koncert u Našicama, u hotelu Park Panolija, održat će se u subotu (11. ožujka), s početkom u 19.30 sati.

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit