U subotu odavanje počasti i 14. Memorijalna utrka Kokočak – Orahovica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Memorijalna utrka Kokočak – Orahovica, koja se trčala prethodnih 13 godina u spomen na poginule hrvatske branitelje Momira Krmpotića, Milana Puhanića i Branka Jakića, bit će održana i ove godine. U ime organizatora predsjednik Udruge HBL PTPSP Virovitičko-podravske županije Miroslav Milovuković rekao je kako će utrka biti održana uz strogo pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Već tradicionalno Memorijalna utrka bit će održana prvog vikenda u prosincu mjesecu – 5. prosinca. Protokol Memorijala najavljen je u dva dijela. Prvi dio je odavanje počasti poginulim hrvatskim braniteljima uz paljenje svijeća i polaganje vijenca te prigodne pozdrave gostiju i uzvanika koji su najavljeni za subotu u 10,00 sati, kod spomen obilježja u Kokočaku, a utrka, koja je ove godine pozivnog karaktera, počet će točno u podne. Na ovogodišnjoj utrci, iako je interes izniman, sudjelovat će samo 20 trkača koje će odabrati Organizaciji odbor Memorijala. Ovogodišnja 14. Memorijalna utrka Kokočak-Orahovica održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića  i Grada Orahovice.

izvor: Radio Orahovica

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – siječanj 21

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit