U subotu “Doručak s gradonačelnikom”

Facebook
Twitter
Pinterest

Gradski savjet mladih Grada Našica u subotu 2.srpnja,  u 9:00 sati, u gradskoj vijećnici organizira ”Doručak s gradonačelnikom” za mlade i predstavnike udruga i organizacija mladih sa područja Grada Našica. Radi se o projektu koji omogućuje mladima izravnu komunikaciju s izvršnom i predstavničkom vlasti te iz prve ruke mogu dobiti sve informacije koje ih zanimaju, ali i dati svoje prijedloge za unapređenje kvalitete života mladih na području Grada Našica.

Svi zainteresirani mladi i predstavnici udruga i organizacija mladih, trebaju svoj dolazak prijaviti u inbox stranice Savjeta mladih ili na mail savjet.mladih@nasice.hr te naznačiti broj mladih koji će sudjelovati.

 

izvor: Gradski savjet mladih Grada Našica

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit