U SŠIK Našice izvrsnost se postiže suradnjom s vrhunskim stručnjacima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Srednja škola Isidora Kršnjavog Našice, u suradnji s Ugostiteljsko-turističkom školom u Osijeku, organizirala je u Našicama radionicu za kuhare i konobare. Ugostiteljsko-turistička škola u Osijeku jedna je od šest strukovnih škola u Hrvatskoj imenovana Regionalnim centrom kompetentnosti u području turizma i ugostiteljstva. Stručni suradnici škole – voditelj kulinarske radionice Robert Batrac – chef kuhinje hotela Osijek, prenio je učenicima svoja znanja na temu Bazična francuska kuhinja – umaci i topla predjela, a sommelier Zoran Vorkapić, koji je stekao zvanje vinskog savjetnka u Francuskoj, u CafaWineSchool u Bordeauxu, govorio je o Osnovama vinske kulture Hrvatske. Voditeljica Ugostiteljskog praktikuma Ana Mirković istaknula je kako je ostvarena iznimno dobra suradnja s predavačima i Regionalnim centrom kompetentnosti. Našički učenici i njihovi stručni učitelji sa zanimanjem su pratili predavanja i sudjelovali u praktičnom dijelu radionica jer, kažu, uvijek je dobro naučiti nešto novo i tako obogatiti svoja znanja i usavršiti vještine. Sudionike radionice pozdravio je i ravnatelj škole Željko Filjak, a gostima-predavačima, Robertu Batracu i Zoranu Vorkapiću zahvalio je na izvrsnoj suradnji.

Asja Godžirov-Kurilj

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit