U Srednju školu Isidora Kršnjavoga u novu nastavnu godinu upisana su 223 učenika

Facebook
Twitter
Pinterest

Sljedeći tjedan počinje nova nastavna godina. U Srednju školu Isidora Kršnjavoga upisano je 223 učenika u 12 razrednih odjela. Pojačan interes bio je za Opću i Prirodoslovno-matematičku gimnaziju, a zbog premalog broja kandidata ukinut je razredni odjel Jezične gimnazije.

Ravnatelj Željko Filjak rekao nam je kako su ove godine učenici iznimno zainteresirani za Prirodoslovno-matematičku gimnaziju.

„Učenici koji su upisani u program matematičke gimnazije došli su s izuzetno velikim brojem bodova. Na platformi škole.hr bio je objavljen i članak u kojem je rečeno da je naš razredni odjel najjači po broju bodova što se tiče upisnih podataka za Prirodoslovno-matematičke gimnazije” – istaknuo je Filjak.

U novoj nastavnoj godini popunjena su i sva obrtnička zanimanja o čemu je ravnatelj rekao:

„U području strojarstva, automehatroničar, instalater kućnih instalacija i bravar, razred je potpuno popunjen što znači da postoji i trend porasta potražnje radnika u tom području, ali i najave tvrtki koje su spremne stipendirati te učenike što je također dobar trend koji škola podržava. Najavljujemo i ubuduće suradnju s Udruženjem obrtnika i obrtima koja djeluju na našem području kako bi podigli razinu kvalitete praktične nastave obrtničkih zanimanja.”

U školu su upisana i četiri učenika u pomoćna zanimanja što je u skladu s inkluzivnom politikom škole koja pronalazi rješenje za svakog učenika – zaključio je Filjak.

Radio Našice/KM

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit