U Središnje vijeće HSLS-a izabran Hrvoje Šleder

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na 18. Saboru HSLS-a, održanom u subotu u Zagrebu,  sudjelovali su i predstavnici našičkog HSLS-a – Matija Bošnjaković, Ante Sertić i Hrvoje Šleder. Darinko Kosor je na 18. Saboru ponovno izabran za predsjednika HSLS-a a tom je prigodom istaknuo kako HSLS-u nije lako no da nema predaje te da se održanim Saborom pokazalo jedinstvo stranke i još čvršće uvjerenje da provedba bitnih društvenih i gospodarskih reformi te društvo pune demokracije i tolerancije nema alternative. Na Saboru su birani i članovi Središnjeg vijeća, Nadzornog odbora i Statutarne komisije. Našički HSLS nakon dugo vremena ponovno će imati predstavnika u užim tjelima stranke jer je u Središnje vijeće HSLS-a izabran Hrvoje Šleder – predsjednik HSLS-a Našice. Šleder je istaknuo kako vjeruje u HSLS iako se stranka sa svih strana pokušava marginalizirati. Nada se da će svojim radom pokazati suprotno i dokazati kako HSLS nije marginalna stranka jer diljem Hrvatske ima kvalitetne ljude koje danas – smatra – nemaju niti najveće stranke.
tekst: Ninoslava Pavlus
foto: HSLS

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit