U slavljeničkom raspoloženju

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Naš radio danas slavi 55. godišnjicu. Više od pola stoljeća prisutni smo u vašim domovima i na radnim mjestima. Kroz program, kao što znate, redovno vam prenosimo informacije od lokalnog i regionalnog značaja, a emitiramo ga 24 sata dnevno. Naši nekadašnji sugrađani, putem live streama, slušaju nas diljem Hrvatske i svijeta. Osim radijskog programa, u sastavu poduzeća je i Dom kulture u kojem u digitaliziranom kinu prikazujemo najnovije filmske hitove.
Budite i dalje s nama na 88,7 –  uz svoj radio – Radio Našice. Od jutra nam stižu brojne vaše čestitke, a čestitku nam je uputio i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba čiji tekst prenosimo u cijelosti: “Poštovani, povodom obilježavanja 55. obljetnice rada Radija Našice, svim djelatnicima u ime Grada Našica i u svoje osobno, upućujem iskrene čestitke, sa željom za daljnji uspješan rad i razvoj te da Radio Našice, kao i do sada, nastavi s neovisnim, objektivnim i pravovremenim izvješćivanjem građana”.

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit