U RH do 16 sati 495 osoba zaraženih koronavirusom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nacionalni stožer civilne zaštite RH, na tiskovnoj konferenciji u 16 sati, izvijestio da je prema posljednjim podacima u Hrvatskoj zabilježeno 14 novih slučajeva, što je sada ukupno 495 osoba zaraženih koronavirusom. – “Tijekom jutra je preminuo bolesnik koji je imao 74 godine, koji je iz Zagreba i koji je bio onkološki bolesnik. Izražavamo sućut njegovoj obitelji.  – rekao je ministar Beroš.

Nacionalni stožer civilne zaštite, podsjećamo, na jutrošnjoj je tiskovnoj konferenciji izvijestio da je prema posljednjim podacima u Hrvatskoj zabilježen 481 slučaj zaraze koronavirusom. Evidentirano je 39 novih slučajeva zaraze. Na respiratoru je 14 bolesnika – osam u Zagrebu, tri u Osijeku te po jedan u Rijeci, Splitu i Dubrovniku. 22 osobe su ozdravile i otpuštene iz bolnice. Epidemiolozi poručuju kako smo u uzlaznoj putanji te da će taj broj i rasti. Istaknuto je da su zabilježena prva dva slučaja u policiji.

redakcijsko izvješće 

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit