U RH 1.079 oboljelih od koronavirusa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nacionalni stožer civilne zaštite na današnjoj tiskovnoj konferenciji izvijestio je da je u Hrvatskoj novih 68 slučajeva koronavirusa. Ukupno je sada 1.079 oboljelih. 39 osoba je na respiratoru. Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da je umrla još jedna osoba. Radi se o ženskoj osobi 1939. godište. Oporavljene su 92 osobe. Što se tiče samoizolacije, zabilježeno je 86 slučajeva kršenja. Načelnik Stožera Davor Božinović rekao je da cijelo vrijeme imamo izbor, a on je jasan – očuvanje života i zdravlja. Izvijestio je da je odbijeno više od 4.500 propusnica. Bilo je – rekao je i onih koji su u samoizolaciji, a tražili su propusnicu što su sve ponašanja koja nisu dozvoljena. Imamo neki ritam od 100.000 propusnica dnevno. Ako nastavimo tim ritmom, one bi s epidemiološke strane počele gubiti smisao – rekao je Božinović. Ako radiš u istom mjestu, ne treba propusnica – poručio je. Cijelo vrijeme balansiramo između dva zahtjeva koja su pred ovim stožerom: kako održati povoljnu epidemiološku situaciju i kako omogućiti s druge strane da život ide dalje – rekao je načelnik Stožera Davor Božinović.

redakcijsko izvješće

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit