U Radićevoj obnovljen kolnik, nogostupi, odvodnja i rasvjeta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Gradonačelnik Josip Miletić sa suradnicima i partnerima na projektu, danas je obišao dovršene radove u dijelu ulice Braće Radića. U sklopu projekta obnovljene su i Školska ulica te dio Ulice Augusta Cesarca. Time je osiguran kvalitetniji pristup Osnovnoj školi Dore Pejačević i Srednjoj školi Isidora Kršnjavog. Sugrađanima je zahvalio na razumijevanju zbog, kako je rekao, korištenja obilaznih pravaca, ali ulica je sada na ponos svih nas, izgleda ljepše, kvalitetnije, uređenije, a riješena je poteškoća u sustavu oborinske odvodnje na dijelu Urbarije. Ranije je uređena Tavanačka cesta, a nastavak uređenja Radićeve ulice planiran je sljedeće godine u suradnji sa Županijskom upravom za ceste. Time će još jedan prilaz središtu grada biti uređen do kraja iduće godine – rekao je gradonačelnik Miletić. Nadzorni inženjer Darko Peko rekao je kako je projektom rekonstruirana oborinska odvodnja, pješačke staze, kolni prilazi i sam kolnik u Školskoj ulici i dijelu Ulice braće Radića. Duljina zahvata je 400 metara, a vrijednost investicije 3 i pol milijuna kuna plus PDV. Naglasio je i kako je kvaliteta radova kontinuirano kontrolirana i da su zadovoljeni svi kriteriji projekta.
tekst i foto: Robert Rigo

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit