U protekla 24 sata 10 prometnih nesreća i 5 alkoholiziranih vozača

Facebook
Twitter
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je unazad mjesec dana, na području Osijeka, 23-godišnjak putem oglasnika „Njuškalo“ stupio u kontakt s nepoznatom osobom i dogovorio kupovinu mobitela. Nepoznatoj osobi potom je putem „Post casha“ uplatio oko 2.000,00 kuna za mobitel. Prevarant mu po dogovoru mobitel nije isporučio. Policija traga za prevarantom.

UKRAO MOTORNU PILU
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 45-godišnjak počinio kazneno djelo krađe.
Naime, kradljivac je sredinom ovog mjeseca u Dardi s terase 74-godišnjaka ukrao motornu pilu i oštetio ga za oko 2.000,00 kuna.

PRONAĐEN KRADLJIVAC NOVCA
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 26-godišnjak počinio kazneno djelo krađe“. Kradljivac je sredinom ovog mjeseca na području Đakova iskoristio odsutnost 69-godišnjakinje i iz obiteljske kuće joj ukrao oko 4.000,00 kuna.

TIJEKOM PROTEKLA 24 SATA EVIDENTIRANO 5 ALKOHOLIZIRANIH VOZAČA
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su tri vozača osobnih automobila, jedan biciklist i jedan vozač teretnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 00,38 sati u Petrijevcima, gdje su policijski službenici tijekom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnjak iz Petrijevaca. Evidentirana mu je koncentracija od 2 promila alkohola u krvi.
Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

Oko 18,50 sati u Osijeku, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila, 22-godišnjak iz Osijeka, oduzeo je prednost prolaska drugom vozilu. Evidentirana mu je koncentracija od 0,77 promila alkohola u krvi.
Za počinjene prekršaje predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 12.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

U PROTEKLA 24 SATA EVIDENTIRANO 10 PROMETNIH NESREĆA
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je 10 prometnih nesreća u kojima je u tri nesreće šest osoba zadobilo lake tjelesne ozlijede, dok je u sedam nesreća nastala materijalna šteta. U jednoj prometnoj nesreći vozač je bio alkoholiziran. Pet prometnih nesreća se dogodilo na području Osijeka, tri na području Đakova, a po jedna na području Đakova i Našica.

 

izvor: PU osječko-baranjska,  foto: ilustracija PU

 

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit