U prometu za vikend 34 alkoholizirana vozača

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom vikenda su na području PU osječko-baranjske u prometu zaustavljena 34 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Evidentirano je još 240 prekršaja od čega: 136 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 28 prekršaja nekorištenje sigurnosnog pojasa, 14 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, 2 prekršaja upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, 2 prekršaja upravljanje pod zabranom, 5 prekršaja upravljanje neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom i 53 ostala prekršaja.

Iz policijskog izvješća izdvajamo da se u Našicama dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dvije osobe lake tjelesne ozljede. Vozač, 36-godišnji hrvatski državljanin iz Zoljana, upravljao je osobnim automobilom i uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila udario u vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. Vozaču je je utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,11 grama po kilogramu.

izvor: PU OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit