U požaru u Ledeniku smrtno stradala osoba

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirana su 4 kaznena djela.

IZGORJELE GOSPODARSKE ZGRADE
Jučer, oko 16 sati, u Slobodnoj Vlasti, izbio je požar u šupi vlasništvo 36-godišnjaka te se proširio na gospodarske zgrade susjednog imanja vlasništvo 51-godišnjaka. Očevidom je utvrđeno da je 36-godišnjak ložio vatru u krušnoj peći te je došlo do prijenosa topline i zapaljenja drvenih dasaka šupe, nakon čega se požar proširio na susjedne gospodarske zgrade. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Levanjska Varoš, a u požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Nastala materijalna šteta oštećenim vlasnicima iznosi oko 60.000 kuna.

U POŽARU SMRTNO STRADALA OSOBA
Noćas, oko 1 sat, u Ledeniku, izbio je požar u obiteljskoj kući vlasništvo 71- godišnjakinje, u kojoj živi i 72-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Požar su tijekom noći ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koška. U Općoj županijskoj bolnici Našice ukazana je medicinska pomoć 72-godišnjaku, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede (opekline) te je zadržan na daljnjem liječenju. Pregledom opožarene obiteljske kuće u spavaćoj sobi pronađeno je mrtvo tijelo trenutno neidentificirane osobe. Slijedi očevid i utvrđivanje uzroka nastanka požara, identiteta i uzroka smrti smrtno stradale osobe.

PROMETNE NESREĆE
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 7 prometnih nesreća, gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe lako tjelesno ozlijeđene. Preostalih 5 prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodilo se 5 prometnih nesreća te po jedna prometna nesreća na području Belišća i Našica.

Jučer su na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana 2 vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20 sati, u Donjem Miholjcu, kada je zaustavljen 50-godišnji biciklist iz Donjeg Miholjca te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,61 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana ja novčana kazna od 500 kuna.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: ilustracija PU

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit