U požaru izgorjela pšenica i strnjak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska u dnevnom izvješću navodi:

UHVAĆEN VIŠESTRUKI PROVALNIK U OSIJEKU
Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 33-godišnjak iz Osijeka počinio osam kaznenih djela teške krađe provaljivanjem u ugostiteljske objekte i obiteljske kuće. Naime, 33-godišnjak je unatrag tri mjeseca na području grada Osijeka izvršio dvije provale u ugostiteljske objekte i ukrao novčanik s novcem. Provalnik je također iskoristio odsustvo vlasnika obiteljskih kuća i provalio u šest obiteljskih kuća u kojima je ukrao novac, novčanike, kolekciju većeg broja starih papirnatih novčanica, veću količinu nakita, osobne dokumente, ručni sat, medicinski uređaj i ključeve.
Jučer je temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena pretraga doma i prostorija kojima se koristi 33-godišnjak gdje je pronađen dio ukradenih predmeta iz više počinjenih provala.

U POŽARU IZGORJELA PŠENICA I STRNJAK
Jučer, oko 16,30 sati, u blizini mjesta Širine za vrijeme dok je 54-godišnji djelatnik tvrtke vršio poljoprivredne radove kombajnom došlo je do požara na poljoprivrednoj površini. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Belog Manastira. Pregledom mjesta događaja policijskih službenika Policijske postaje Beli Manastir utvrđeno je da je moguće da je do požara došlo uslijed visoke temperature radnog stroja i iskrenja u hederu kombajna kojom prilikom se zapalio ostatak slame na hederu. Vatra se potom proširila na poljoprivrednu površinu na kojoj je izgorjelo tri hektara pšenice i pet hektara strnjaka. U događaju je nastala materijalna šteta oko 50.000,00 kuna.

VOZILI POD UTEJCAJEM ALKOHOLA
Tijekom 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici su evidentirali jednog vozača osobnog automobila, jednog vozača teretnog automobila i dva biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 20:40 sati u Đakovu, kada su u nadzoru prometa policajci zaustavili 63-godišnjeg biciklistu iz Đakova. Evidentirana mu je koncentracija od 1,91 promila alkohola u krvi.

Jučer oko 21,00 sat, u Tenji, u nadzoru brzine policajci su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnjak iz Tenje. Evidentirana mu je koncentracija od 1,74 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola. Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana je jedna prometna nesreća na području Donjeg Miholjca u kojoj je nastala materijalna šteta.

 

izvor: PU osječko-baranjska

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit