U povodu blagdana Svih Svetih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
ImageU povodu blagdana Svih Svetih, izaslanstvo Gradskog vijeća i poglavarstva Grada Našica, prevođeno gradonačelnikom Krešimirom Žagarom i dogradonačelnikom Slavkom Vukšićem, položilo je jutros vijenac i zapalilo svijeće za sve poginule hrvatske branitelje na spomen obilježju "Uskrsla Hrvatska" u središtu grada. Počast poginulima, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, odala su i izaslanstva udruga proizašlih iz Domovinskog rata te policije. Uz predstavnike političkog i javnog života grada, polaganju su bili nazočni i učenici Osnovne škole kralja Tomislava.

Gradonačelnik je istaknuo kako se minutom šutnje i obilaskom grobova, sjećamo Svih Svetih, ali i svih hrvatskih mučenika, svih onih koji su svoje živote utkali u naše živote, ali i život slobodne nam domovine. Molitvu za poginule branitelje izmolio je pater Antun Dodić. Izaslanstva Grada i udruga vijence su položila i na središnji križ na gradskom groblju, na spomenik poginulima u 2. svjetskom ratu te na grobovima poginulih hrvatskih branitelja. Predstavnici Gradskog poglavarstva, zajedno s predsjednicima Vijeća mjesnih odbora, u poslijepodnevnim satima, položit će cvijeće i zapaliti svijeće na grobovima poginulih branitelja na mjesnim grobljima u Breziku, Lađanskoj, Makloševcu, Martinu, Velimirovcu, Vukojevcima i Zoljanu.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit