U posljednja 24 sata u OBŽ dva pozitivna nalaza

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Načelnik Županijskog stožera civilne zaštite Goran Ivanović izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare da je na području Osječko-baranjske županije u posljednja 24 sata ukupno testirano 146 osoba, od kojih su 2 osobe pozitivne na koronavirus. Obje osobe su medicinski djelatnici koji su u karanteni. Na području naše županije ukupno je 113 osoba zaraženo, 6 je novoizliječenih, a sedam osoba je preminulo. Na bolničkom liječenju je 20 osoba i sve su u KBC-u Osijek. Dobra vijest je da nitko nije na respiratoru.
U Općoj županijskoj bolnici Našice nema pacijenata oboljelih od COVID-a 19, a jedna osoba je na kućnom liječenju. U samoizolaciji je 128 osoba, nema novih i nitko nije prekršio mjeru samoizolacije. Na području naše županije kretanje bez propusnice je dozvoljeno – posjetio je Ivanović i rekao da je bilo inicijative da se ujedine sve slavonske županije, no da će se epidemiološka situacija još pratiti, a odluka će biti donesena naknadno. Policija je u 3372 navrata kontrolirala propusnice i bez propusnice su bile samo 3 osobe. Goran Ivanović za sutra je najavio sjednicu Županijske skupštine u 9 sati u dvorani Aula magna Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

 

foto: OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit