U posljednja 24 sata evidentirano 5 kaznenih djela

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 5 kaznenih djela od kojih policija u izvješću izdvaja kaznena djela Teška krađa i Računalna prevara.
PROVALIO U ŠKOLE I UKRAO INFORMATIČKU OPREMU
Tijekom vikenda, od 14. do 17. siječnja, u Belom Manastiru, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije dvije škole i ukrao raznu informatičku opremu, zlatninu i alkoholna pića. Pravnim osobama počinjena je materijalna šteta više tisuća kuna.
PREVAREN PRILIKOM INTERNETSKE PRODAJE
U petak, 14. siječnja, 49-godišnjeg hrvatskog državljanina je putem mobilne aplikacije kontaktirala nepoznata osoba i dogovorila kupnju opreme za automobil, a koju je 49-godišnjak oglasio na prodaju putem Internet oglasnika. Nakon dogovora oko prodaje, nepoznati počinitelj je oštećenom proslijedio link na koji je 49-godišnjak upisao podatke svog bankovnog računa, nakon čega mu je s bankovnog računa „skinuto“ oko 2000 kuna.
PROMETNE NESREĆE I ALKOHOLIZIRANI VOZAČI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je 6 prometnih nesreća; 3 na osječkom području, 2 na području D.Miholjca i 1 na području Belišća. U 3 prometne nesreće 3 osobe su lako tjelesno ozlijeđene, dok su 3 prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.
Jučer, 17. siječnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili su 4 vozača osobnih automobila pod utjecajem alkohola.
Najveća prisutnost alkohola u krvi evidentirana je u 14,45 sati, u Belom Manastiru, kada su u nadzoru prometa policijski službenici zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 63-godišnji hrvatski državljanin iz Kneževih Vinograda. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,86 grama po kilogramu.
Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu do 20000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
Jučer, u 15,59 sati, u Potnjanima, tijekom nadzora brzine policijski službenici zaustavili su osobni automobil s kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin iz Orahovice. Vozač je upravljao osobnim automobilom brzinom od 113 kilometara na sat u naselju gdje je brzina ograničena na 50 kilometara na sat.
Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu do 10000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 3 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PUOBŽ

foto: arhiva

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit