Na snagu stupaju nove mjere za cijelu Hrvatsku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Nacionalni stožer najavio je danas nove mjere koje su uvode u ponoć, a odnose se za područje cijele Hrvatske. To su: ograničenje javnih događanja na 25 osoba umjesto 50 osoba, svadbe na 15 umjesto 30, pogrebi najviše 25 osoba, a ne 30, s tim da se sućut ne smije izražavati bliskim kontaktom. Privatna okupljanja na 10 osoba. Obustava rada ugostiteljskih objekata noćni rad, noćni klub, obustava casina, drugi ugostteljski objekti rade do 22 sata, a ne do 24. Ugostiteljski objekti moraju napisati, kao i sve trgovine, koliko najviše ljudi moze biti unutar prostora. Za razna sniženja, popuste, blagdanske rasprodaje, moraju uvesti dodatne mjere. Nadalje, uvodi se zabrana prodaja alkoholnih pića od 22 do 6 sati. Za umjetničke izvedbe, kina, sjednice uvedena su dodatna ograničenja, za svaku prisutnu osobu mora biti osigurano najmanje 4 metra.

Nove mjere trajat će do 15. prosinca.

Osim ovih na nacionalnoj razini, uvode se strože mjere i za Varaždinsku, Osječko-baranjsku županiju i Daruvar –  najavio je načelnik Nacionalnog stožer Davor Božinović.

 

izvor: Nacionalni stožer, foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit