U ponedjeljak “Škola za sve”

Facebook
Twitter
Pinterest

U ponedjeljak (20. lipnja) Osnovna škola kralja Tomislava Našice organizira projektni dan „Škola za sve“ s ciljem promicanja inkluzije učenika s teškoćama u odgojno-obrazovnom sustavu i lokalnoj zajednici. Ideja je to školskog Tima za inkluziju, a u sklopu projektnog dana, učenicima i učiteljima predstavit će se lokalne udruge koje imaju višegodišnje iskustvo u osmišljavanju projekata i radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Osim predstavljanja udruga, održat će se i edukativne i kreativne radionice koje su osmislili učitelji i stručni suradnici škole te radionice prve pomoći u organizaciji Crvenog križa Našice. Program će trajati od 7:30 do 12 sati.

izvor: OŠ kralja Tomislava, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit