U Podgoraču postavljeno mobilno reciklažno dvorište

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je postavljeno novo mobilno reciklažno dvorište, vrijedno 85.000,00 kuna. Mobilno reciklažno dvorište je pokretna jedinica koja služi odvojenom prikupljanju i skladištenju manjih količina iskoristivih i drugih vrsta optada iz kućanstva. U mobilnom reciklažnom dvorištu moći će se besplatno odložiti razne vrste otpada, kao što su ambalaža koja sadrži opasne tvari, kiseline, lužine, pesticidi, boje, ulja, tinte, ljepila i smole, baterije, drva koja sadrže opasne tvari, staklo, tekstil, deterdženti, kablovski vodići, tiskarski toneri, otpadne gume i oštri predmeti.
Općinski načelnik Đanić izjavio je da je zadovoljan postavljenim mobilnim reciklažnim dvorištem jer će mještani Općine Podgorač moći sami razdvajati razne vrste otpada na za to predviđenim mjestima i time doprinjeti očuvanju okoliša. Đanić je podsjetio da je Općina Podgorač već ranije nabavila plave i zelene kante za razvrstavanje miješanog komunalnog optada i plastike pa mještani već u svojim domaćinstvima odvajaju kućni otpad. Odvoz kućnog otpada, plastike i papira na području Općine obavlja komunalno poduzeće Našički park d.o.o. Našice.

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit