U Podgoraču održan radni sastanak-tema nastavak rada nezavisnih vijećnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je održan sastanak nezavisnog Općinskog načelnika Gorana Đanića, osam nezavisnih vijećnika, vijećnice Hrvatske stranke umirovljenika Suzane Đanić i vijećnika Hrvatske seljačke stranke Anđelka Kovača. Tema radnog sastanka bio je nastavak zajedničkog djelovanja u Općinskom vijeću nezavisnih vijećnika, te vijećnika HSS-a i HSU-a  nakon izlaska iz HNS-a Općinskog načelnika Gorana Đanića i osam vijećnika. Kako je do sada u Općinskom vijeću bila koalicija HNS-HSU-HSS, zaključeno je da će nastaviti  i dalje djelovati, ali kao koalicija nezavisnih vijećnika i vijećnika HSU-a i HSS-a. Svi zajedno dali su potporu načelniku Goranu Đaniću koji je istaknuo da su sada najbitniji projekti na području općine  kao i  zapošljavanje u raznim socijalnim programima. Važano je zadržati kontinuitet i stabilan rad Općinskog vijeća – kazao je Đanić i zahvalio vijećnicima na  sudjelovanju na ovom radnom sastanku.

Redakcijski tekst

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit