U petak započinju sadržaji u sklopu proslave Dana općine Feričanci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu proslave Dana općine Feričanci i blagdana Duha Svetoga, u petak, 26. svibnja, u 11 sati će, u predvorju zgrade Općine uz video projekciju,    biti otvorena  foto izložba  „Stvaranje Republike Hrvatske kroz Domovinski rat”. Izložbu organizira Udruga Hrvatskih branitelja dobrovoljaca Domovinskog rata ogranak Feričanci. U 11 sati i 30 minuta bit će polaganje vijenaca ispred spomen obilježja hrvatskim braniteljima, a u 12 sati u Društvenom domu bit će održana Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Feričanci.

U subotu će biti održane sportske aktivnosti dječjih selekcija u okviru natjecanja nogometne škole NK „FEŠK”. Aktivnosti će biti održane u Sportsko rekreacijskom centru „Marko Bilandžić”   s početkom u 9 sati. Od 10 sati ispred spremišta DVD-a Feričanci bit će održan 4. kup Općine Feričanci u organizaciji DVD-a. Predstavljanje Udruga, gastro ponuda, druženje s građanima i zabavni sadržaji  započet će od 14 sati  na Trgu Matije Gupca.

Teniski klub „Fešk” i Teniski klub Đurđenovac u 15 sati odigrat će prijateljski susret u Sportsko-rekreacijskom centru „Marko Bilandžić” .  U organizaciji Udruge „Prijateljstvo”  u Društvenom domu dječju predstavu „Kraljevna na zrnu graška” izvest će kazalište Mala scena iz Zagreba. Predstava počinje u 16 sati. Na trgu Matije Gupca, u središtu mjesta, u 17 sati nastupit će vrtićanci Dječjeg vrtića „Mali princ”, u 18 sati nastupit će HKUD „Manuel” i prijatelji, a zabava će se, od 20 sati i 30 minuta,  nastaviti uz Tamburaški sastav „Čokanj”.

U nedjelju u 11 sati bit će služena sveta misa.

U 17 sati i 30 minuta prvenstvenu utakmicu 1. Županijske nogometne lige Osječko-baranjske županije odigrat će NK „Fešk” i NK „Ratar”.

Redakcijski tekst

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit