U petak obilježavanje Dana ružičaste vrpce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi Lige protiv raka “Mimoza” Đurđenovac u petak (09.10.) će obilježiti Dan ružičaste vrpce u središtu Đurđenovca. U skladu s epidemiološkom slikom i preporukama simbolično će obilježiti taj dan dijeljenjem ružičastih vrpci te promotivnih letaka o prevenciji raka dojke. – I u ovim vremenima kada je naglasak na epidemiji koronavirusa, ne smijemo zaboraviti na maligne bolesti, njihovo rano otkrivanje, prevenciju i liječenje – istaknula je dr. Ljljana Hodak i pozvala građanke da se odazivaju na nacionalni program ranog otkrivanja raka dojke. Svake godine u RH od raka dojke oboli oko 2700 žena i to je treći maligni uzrok smrti žena, nakon kolorektalnog raka i raka pluća. Nažalost, statistika ukazuje da između 700 i 800 žena umire od raka dojke. Obilježavanje je samo jednom godišnje, ali svijest o brizi o svom zdravlju treba biti svaki dan.

izvor: LPR “Mimoza” Đurđenovac

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – listopad 20

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

07.10.2020.

14.10.2020.

21.10.2020.

28.10.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit