U Perivoju Pejačević otvoreni 23. Dani slavonske šume i 17. Obrtnički sajam

Facebook
Twitter
Pinterest

U Perivoju Pejačević održana su središnja događanja ovogodišnjih 23. Dana slavonske šume. Manifestaciju je otvorio izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora – saborski zastupnik Goran Ivanović. Važnost šuma i ovoga festivala, pozdravljajući sve okupljene domaćine i goste, istaknuli su izaslanica predsjednika Vlade i ministrice poljoprivrede – ravnateljica Uprave šumarstva, lovstva i drvne industrije Renata Ojurović, osječko-baranjski župan Ivan Anušić i direktor Sektora za šumarstvo Hrvatskih šuma Krešimir Žagar, a dobrodošlicu svim nazočnima zaželio je gradonačelnik Krešimir Kašuba. Otvorenju festivala odazvali su se saborski zastupnici, županijski i gradski vijećnici, gradonačelnici i načelnici, predstavnici “Hrvatskih šuma”, policije, vojske, udruga i brojni drugi gosti našeg grada.

Uz bogatu gastronomsku ponudu i ove godine posjetiteljima su  predstavile brojne udruge, OPG-ovi i obrtnici na 17. Obrtničkom sajmu koji je otvorio župan Ivan Anušić. Važnost obrtništva i obrtnika te trend povećanja obrta istaknuli su predsjednik Udruženja obrtnika Našice Danijel Pintarić, predsjednik Područne Obrtničke komore Stjepan Birović i gradonačelnik Krešimir Kašuba.

Atmosferu u Perivoju i razgovore s brojnim gostima mogli ste pratiti i u našem radijskom programu.

Uz već tradicionalno natjecanje radnika sjekača, održano je i natjecanje za građane u prerezivanju trupaca dvoručnom pilom tzv. „amerikankom” te natjecanje u kuhanju čobanca „Podravka čobanac kup 2023”.

Događanjima u parku prethodio je prijem u uredu gradonačelnika.

Dani slavonske šume završit će koncertom HKD-a „Lisinski” Našice koji će biti održan večeras u 20 sati na pozornici u Perivoju Pejačević.

tekst i foto: redakcija RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit