U OŽB Našice obilježen Dan ružičaste vrpce

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Djelatnici Opće županijske bolnice Našice obilježili su Dan ružičaste vrpce. Kako je rekao ravnatelj OŽB Našice Hrvoje Šimić, obilježavanje je obuhvatilo podizanje svijesti žena o raku dojke, promicanje edukacije, ranog otkrivanja, optimalnog liječenja te medicinske i psihosocijalne rehabilitacije. U obilježavanju i organizaciji su sudjelovali djelatnici Odjela za kirurgiju s rukovoditeljem odjela doktorom Samirom Haj Barakatom, djelatnici Odjela za ginekologiju s rukovoditeljicom odjela doktoricom Blaženkom Žužanić Klapan te djelatnicima Odjela za radiologiju s rukovoditeljem odjela doktorom Željkom Crnkovićem.

Iz bolnice ističu kako rak dojke – “tihi ubojica žena” ne poznaje granice i ne uzima u obzir životnu dob žena. Prisutan je svugdje u svijetu i to u posljednjih dvadesetak godina sve više. Spušta se dobna granica oboljelih pa se rak pojavljuje i kod vrlo mladih žena. To je bolest koja ima visok postotak izlječenja ukoliko se otkrije u početnom stadiju.

izvor: OBŽ

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit