U OŽB Našice do sada izliječeno 620 COVID-pacijenata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Općoj županijskoj bolnici Našice – sekundarnom COVID-centru KBC-a Osijek, od kraja ožujka 2020.godine izliječeno je i otpušteno s liječenja 620 pacijenata s dijagnozom infekcije COVID-19 virusom. Od početka pandemije, od posljedica ove bolesti u našičkoj je bolnici preminulo 135 osoba. Trenutno se na COVID-odjelu liječi 28 pacijenata, a još 8 pacijenata je u prostoru izolacije sa sumnjom na infekciju – izvijestio je ravnatelj bolnice i načelnik Gradskog stožera civilne zaštite dr. Hrvoje Šimić. Napomenuo je da COVID odjelom rukovodi dr .Zdravko Rončević uz pomoć liječnika, medicinskih sestara i ostalog osoblja. Svima je zahvalio na predanom radu, jer – istaknuo je – njihov je posao iznimno zahtjevan i rade u teškim uvjetima. U bolnici se svakodnevno testira velik broj pacijenata, a iznimnoj je opterećen i Objedinjeni hitni bolnički prijem. Sve djelatnosti našičke bolnice i dalje funkcioniraju u prilagođenim uvjetima. Dr. Šimić zamolio je korisnike bolničkih usluga za razumijevanje. – Također molim za poštivanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi, a posebno na to podsjećam i pripadnike političkih stranaka za vrijeme predizborne kampanje. Zdravlje i sigurnost svih naših sugrađanki i sugrađana moraju biti na prvom mjestu – istaknuo je dr. Šimić.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit