U Osijeku dva razbojništva u trgovačke radnje uz prijetnju oružjem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirano je deset kaznenih djela od kojih policija izdvaja dva kaznena djela razbojništva i jedno kazneno djelo krađe. Jučer u poslijepodnevnim satima, u Osijeku je 23-godišnjak izvršio dva razbojništva u trgovačke radnje te uz prijetnju hladnim oružjem od trgovkinje zatražio novce i s otuđenim novcima udaljio se u nepoznatom smjeru. Brzom intervencijom policija ga je pronašla i izvršenim pregledom u njegovoj torbici pronađena je veća količina novca i hladno oružje. Uhićen je i priveden u službene prostorije policijske postaje.Očevid na mjestu događaja obavila je očevidna ekipa Policijske uprave osječko-baranjske zajedno s Županijskom državnom odvjetnicom. U srijedu, u jutarnjim satima, u Bizovcu 51-godišnji vozač osobnog automobila povezao je nepoznatu žensku osobu koja je iskoristila njegovu nepažnju i iz vozila otuđila mobitel i lijekove. Vlasniku 51-godišnjem hrvatskom državljaninu nastala je materijalna šteta oko 1.500 kuna. Jučer oko 15 sati, u blizini mjesta Normanaca, na poljskom predjelu došlo je do požara na balirci za slamu. Uslijed iskrenja na nožu za baliranje zapalila se bala slame u prostoru balirke, nakon čega se požar proširio na cijelu balirku koja je u potpunosti izgorjela. Također požar se proširio i na strnjak površine oko 15 tisuća kvadrata te oko 200 bala slame. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koška i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice. Nastala materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća s materijalnom štetom. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka i jedna na području Našica. Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljeno 6 vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 15:45 sati, u Satnici Đakovačkoj, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 2,50 grama po kilogramu. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit