U OŠ kralja Tomislava započeo “Tjedan bajki”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Osnovnoj školi kralja Tomislava Našice, danas je počeo program pod nazivom “Tjedan bajki”. Program je otvoren za javnost, a za današnji dan je u Područnoj školi u Velimirovcu od 10 do 12 sati i 30 minuta najavljena Bajkaonica: likovne i kreativne radionice, čitaonice, igre – izrada krune i čarobnog štapića; crtanje i bojenje likova iz bajki; slaganje slagalice; čitanje bajki u kutiću za čitanje; projekcija animiranih filmova nastalih prema bajkama; kušanje “čarobnog napitka”. U današnjem programu sudjeluju učenici od 1. do 4. razreda te učiteljice Ana Govorko, Zdenka Kluk, Jelena Šimunović Antunović i Andrea Gorša. Program se nastavlja do iduće srijede, a u Tjednu bajki svi će učenici moći uživati u raznim maštovitim radionicama i pričaonicama.

Tekst: Asja Godžirov Kurilj
Foto: OŠ Kralja Tomislava

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit