U Orahovici započela 19.Ljetna škola mladih društava CK naše županije

Facebook
Twitter
Pinterest

U odmaralištu Merkur u Orahovici započela je 19. Ljetna škola mladih društava Crvenog križa Osječko-baranjske županije. Gradsko društvo Crvenog križa Našice predstavljaju Lea Boškić, Ema Jović, Rea Minarek, Lana Zebić, Iva Bogdanović, Petra Guljaš, Andrea Puhanić i Leona Kovačić.

Dunja Golub, Igor Feldi i Dorijan Lamot sudjeluju u organizaciji i provođenju programa ljetne škole u kojoj ove godine, uz Našičane sudjeluju društva Crvenog križa iz Belog Manastira, Darde, Donjeg Miholjca, Đakova, Osijeka i Valpova te gostujuća društva iz Slavonskog Broda, Tuzle, Sombora i Novog Sada. Tijekom ljetne škole, koja će trajati do 31. kolovoza, 60-tak polaznika sudjelovat će u četiri glavna programa – prvoj pomoći, realističnom prikazu ozljeda, terenskoj jedinici te klimatskim promjenama i prevenciji trgovanja ljudima. Osim toga polaznici će obraditi i teme Međunarodno humanitarno pravo, Superspasioc, Prevencija ovisnosti te Mediji i komunikacije.

Za zabavu i opuštanje pripremljene su sportske aktivnosti, izlet na Jankovac, filmska večer, glazbena radionica, kreativna radionica, glazbena tematska večer te kupanje na bazenu.
U sklopu Ljetne škole bit će održan i Sajam Crvenokrižaških središta na kojemu će društva predstaviti svoje gradove.
Cilj Ljetne škole je okupljanje mladih koji rade na edukaciji, razvijanju sportskog duha, uklanjanju predrasuda i stereotipa, razvijanju empatije i kulture nenasilja te pruža mladima mogućnost da upoznaju istomišljenike iz drugih mjesta te razmjene iskustva.

Tomislava Justić/izvor:GDCK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit