U Općoj županijskoj bolnici Našice osigurana psihološka potpora djelatnicima, oboljelima i građanima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Sukladno novonastaloj situaciji vezanoj uz pandemiju koronavirusom te sve posljedice koje ona donosi na svim razinama društva i pojedinaca, u Općoj županijskoj bolnici Našice osigurana je psihološka potpora djelatnicima, a kasnije i oboljelima i građanstvu.
Naime, suočavanje s pandemijom COVID-19 kao i svako suočavanje s prijetnjama na život i zdravlje podrazumijeva aktivan odnos s pojavom, a to znači da svatko treba raditi ono za što je sposoban i obučen: liječnici liječe, psiholozi savjetuju, a ostale struke svaka doprinosi na svoj način….
U svrhu pružanja psihološke podrške donesena je strategija o čemu će se javnost i naknado upućivati.
S ciljem pružanja psihološke pomoći građanima objavljen je  letak Suočavanje s COVID-19 pandemijom koji je modificirala i prilagodila prof. Darija Salopek-Žiha, psiholog Opće županijske bolnice Našice

Izvor: OŽB Našice

 

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit