U OBŽ danas 2 novooboljele osobe, do sada izliječene 504 osobe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Tijekom posljednja 24 sata, u KBC-u Osijek je testirano 88 osoba od kojih je dvoje bilo pozitivno na koronavirus. Jedna osoba ima prebivalište na području Ispostave Osijek, a druga na području Ispostave Beli Manastir. Trenutno je u KBC-u Osijek hospitalizirano 29 osoba oboljelih od koronavirusa, od kojih je jedna na respiratoru. Važno je napomenuti kako je KBC Osijek respiracijski centar za svih pet slavonskih županija te se na liječenju nalaze osobe iz Osječko-baranjske, ali i drugih županija. Tijekom posljednja 24 sata, s područja naše županije, preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus, 1934. godište, koja je  imala  značajne komorbiditete.
Prema podatcima Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije do danas su na našem području 504 osobe izliječene od koronavirusa, a trenutno aktivnih na ovaj virus je 75. U samoizolaciji se nalazi 228 osoba, a od jučer nema novih kontakata stavljenih u samoizolaciju.  Policijska uprava osječko-baranjska provjeravala je kršenje samoizolacije kod šest osoba i nisu utvrdili nijedno kršenje mjere samoizolacije.  Inspektori i službenici Civilne zaštite obavili su tijekom vikenda 48 nadzora, većinu od njih, čak 34, u noćnim klubovima i ugostiteljskim objektima. Na sedam mjesta su utvrdili nepravilnosti i izdali upozorenje.

izvor: OBZ

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit