U nevremenu jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Grad Našice i našičko područje danas je poharalo nevrijeme u kojem je olujni vjetar lomio grane drveća i oštetio brojne objekte, a pljusak neke oštetio ili poplavio. Na mjernoj stanici u Šipovcu izmjereno je da je u prvom naletu palo 47 litara kiše po kvadratnome metru. Vatrogasci, policija, Hitna i sve službe su na nogama. S terena stižu dramatične fotografije. Štete se zbrajaju. – Sve službe Grada su na terenu, Javna vatrogasna postrojba raščišćava ulice, Našički park je također angažiran na čišćenju, Našički vodovod s vatrogascima radi na ispumpavanju vode tamo gdje je potrebno – rekao je gradonačelnik Josip Miletić i uputio apel građanima da čuvaju svoje zdravlje, ne izlaze dok nevrijeme traje i ne izlažu se opasnosti. – Glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Zoran Kohn rekao je kako se informacije prikupljaju; do sada je dobivena dojava da je oštećno nekoliko osobnih automobila te srušeno više stabala. Nevrijeme je prouzročilo štete i u Đurđenovcu, Velimirovcu, Markovcu, Donjoj Motičini… – Jedna je osoba zbog pada s visine teško ozlijeđena, no nije u životnoj opasnosti i premještena je u KBC Osijek. Nekoliko osoba je zadobilo lakše tjelesne ozljede i svi su u obradi u našičkoj bolnici. U Općoj županijskoj bolnici Našice sve funkcionira – izvijestio nas je načelnik Gradskog stožera CZ i ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić.

tekst Asja Godžirov-Kurilj

foto: Radio Našice i građani

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit