U našoj županiji 33 novopozitivne osobe, 4 iz Našica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ, u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 379 uzoraka od kojih su 33 pozitivna na koronavirus.  Najviše (11) novopozitivnih osoba živi na području Osijeka, po četiri su iz Našica i Valpova, po dvije iz Belišća, Belog Manastira i Đakova, a po jedna osoba je s područja Čepina, Darde, Erduta, Kneževih Vinograda, Magadenovca, Petrijevaca, Strizivojne i Vladislavaca.

Na bolničkom liječenju nalazi se 57 osoba oboljelih od COVID-19 i to 47 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je 10 na respiratoru, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 10 pacijenata.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 944 osobe. Policijski službenici proveli su 9 provjera osoba u samoizolaciji, a kršenje te mjere utvrdili su za državljanina Srbije na MCGP Erdut te državljanina Mađarske na GP Batina koji nisu poštovali tranzit kroz Hrvatsku. Obavili su i 140 nadzora ugostiteljskih objekata i nisu utvrdili kršenja propisanih mjera.

 

izvor: OBŽ, foto: arhiva RN

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit