U našoj županiji 18 novopozitivnih

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, u posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana 233 uzoraka od kojih je 18 bilo pozitivno. Sedam novopozitivnih osoba ima prebivalište u Osijeku, dvije u Valpovu te po jedna osoba u Našicama, Belišću, Antunovcu, Dardi, Vladislavcima, Đurđenovcu, Ernestinovu, Marijancima i Šodolovcima.

Na bolničkom liječenju nalaze se 53 osobe oboljele od COVID-a 19 i to 43 u Kliničkom bolničkom centru Osijek, od kojih je 7 na respiratoru, a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 10 pacijenata s tim oboljenjem. U posljednja 24 sata nije bilo preminulih od COVID-a na području naše županije.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se nalaze 1.012 osobe.

Policijski službenici provjerili su poštivanje mjere samoizolacije za 16 osoba i utvrdili jedno kršenje. Riječ je o državljaninu Republike Srbije kojem su na PGP Dalj izdali prekršajni nalog. Obišli su i 100 objekata vršeći nadzor i nisu zatekli nepravilnosti.

 

izvor: OBŽ, foto: arhiva RN

top music

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit