U našičkoj bolnici od sada radi i dermatolog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Općoj županijskoj bolnici Našice, odnedavno je sa radom započeo specijalist dermatolog te tako pacijenti više ne trebaju putovati u udaljene ambulante radi pružanja ove zdravstvene usluge. Radi se o nastavku dobre suradnje s Kliničkim bolničkim centrom Osijek, a u sklopu ugovora o funkcionalnom povezivanju dviju ustanova – rekao nam je ravnatelj bolnice Hrvoje Šimić. Podsjećamo da je uz sve postojeće redovne djelatnosti, još od prije u našičkoj bolnici dostupna usluga vaskularnog kirurga i neurokirurga, a u našoj su ustanovi zaposleni, na pola radnog vremena, subspecijalist nefrolog kao i specijalist nuklearne medicine u ambulanti za bolesti štitnjače – rekao je Šimić. Naručivanje se obavlja prema ranije danim preporukama.
tekst: Robert Rigo
foto: arhiva

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit