U Našicama ukrao miješalicu za tijesto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska priopćila je da je nepoznati počinitelj između 23. i 24. ožujka u Našicama, iz otvorene garaže, ukrao miješalicu za tijesto. Nastala materijalna šteta je oko 2.000 eura. Policija traga za počiniteljem.

Iz kamiona ukrao gorivo

Nepoznati počinitelj je između 23. i 24. ožujka na odmorištu na autocesti A5 provalio u spremnik kamiona te ukrao oko 400 litara dizel goriva. Pravnoj osobi nastala je materijalna šteta veća od 500 eura.

Putem lažnog linka skinuo mu novac s računa

Nepoznati počinitelj je 22. ožujka preko internet oglasnika stupio u kontakt s 39-godišnjakom zbog kupovine gitare. Nepoznata osoba mu je dostavila link lažne stranice dostavne službe u koju je 39-godišnjak upisao svoje osobne podatke, kao i podatke od svoje bankovne kartice nakon čega je s njegovog računa umjesto uplate skinuto 5.000 eura. Policija upozorava građane da podatke sa svoje bankovne kartice ne upisuju na sumnjivim stranicama ili aplikacijama.

 

izvor: PU osječko-baranjska, foto: arhiva RN

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit