U Našicama provedena preventivna edukacija lovaca

Facebook
Twitter
Pinterest

Policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika, Policijske uprave osječko-baranjske i policijski službenici policijskih postaja, u dogovoru s lovačkim društvima organizirali su obilazak i edukaciju lovaca o sigurnosti u lovu.

U okviru policijskog preventivnog projekta „Siguran lov“, policijski službenici lovcima ukazuju na opasnosti skupnog lova, ali i opasnosti koje vrebaju prilikom rukovanja s oružjem prije, za vrijeme i nakon lova. Većina stradavanja u lovu događa se zbog nestručnog rukovanja oružjem i ne pridržavanja osnovnih pravila sigurnosti u lovu.

Tijekom posjeta lovačkim društvima i razgovora s lovcima policijski službenici dijelili su edukativno-preventivne materijale pod nazivom „Lovci, oprez! Oružje ubija“, izrađene u suradnji s Osječko-baranjskom županijom i Lovačkim savezom osječko-baranjske županije. U tim materijalima navedena su osnovna pravila o sigurnom rukovanju oružjem i sigurnom lovu.

Tijekom ovog mjeseca, policijski službenici održali su edukacije u lovačkim društvima u Viljevu, Našicama, Čepinu i Baranjskom Petrovom Selu.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit