U Našicama provalili u kiosk; u Osijeku policija zaplijenila heroin

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

KAZNENA DJELA NA PODRUČJU PU OSJEČKO – BARANJSKE
Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 11 kaznenih djela od kojih policija izdvaja kaznena djela: krađa, neovlaštena proizvodnja i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.
UKRAO MOBITEL IZ KAFIĆA
U utorak ( 22. lipnja) u Osijeku, nepoznati počinitelj je iz ugostiteljskog objekta ukrao mobilni telefon vlasništvo 61-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od oko 3000 kuna.
MALOLJETNICI PROVALILI U KIOSK U NAŠICAMA
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je šest maloljetnih hrvatskih državljana počinilo kazneno djelo teška krađa. U noći 29. svibnja, u Našicama, šestero maloljetnika provalilo je u kiosk vlasništvo 46-godišnje i 25-godišnje hrvatske državljanke te ukrali različite prodajne artikle. Vlasnicama je počinjena materijalna šteta veća od 3000 kuna.
UKRAO TRENIRKU I NOVČANIK
U petak (10. lipnja) u popodnevnim satima, u Osijeku, 18-godišnji hrvatski državljanin je iz prostorije fitness kluba ukrao donji dio trenirke u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima i novcem vlasništvo 19-godišnjeg hrvatskog državljanina. Vlasniku je počinjena materijalna šteta veća od 1000 kuna.
POLICIJA PRONAŠLA HEROIN
U utorak (22.lipnja) u Tenji policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobni automobil u kojem su se nalazili 45-godišnji i 42-godišnji hrvatski državljani, a za koje su posumnjali da su pod utjecajem opojnih sredstava. Policajci su pretražili domove u Osijeku i osobni automobil te pronašli i oduzeli oko 11 grama heroina, oko 50 grama smjese dodatka za heroin i digitalnu vagu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnjak počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga.
PROMETNE NESREĆE I OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri osobe su lako tjelesno ozlijeđene.
Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, dvije na području Đakova i po jedna prometna nesreća na području Belišća, Belog Manastira i Našica.
Jučer (23. lipnja) u vremenu od 16,25 do 18,35 sati, dionica državne ceste D2 u mjestu Feričanci, bila je zatvorena zbog izvlačenja teretnog automobila koji je sletio s kolnika. Cestovni promet se odvijao obilaznim pravcima. Jučer (23. lipnja) godine na području Policijske uprave osječko-baranjske, u prometu su zaustavljena 4 vozača koji su u krvi imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola i to 3 vozača bicikla i jedan vozač osobnog automobila. Najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 30-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Belog Manastira koji je zaustavljen na biciklu u Belom Manastiru. Vozaču bicikla utvrđena je koncentracija alkohola od 1,82 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna od 500 kuna.
U 12,18 sati, u Đurđancima, 51-godišnji hrvatski državljanin iz Semeljaca upravljao je motociklom u naseljenom mjestu gdje je brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na sat brzinom od 107 kilometara na sat, a što je za više od 50 kilometara na sat više od dopuštene. Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna do 20 000 kuna te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

izvor: PUOBZ

foto: Ilustracija (PUOBZ)

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit