U Našicama otvoren Agro centar

Facebook
Twitter
Pinterest

U Našicama je danas otvoren Agro centar, poduzeća Agronom iz Požege. Na više od 1500 kvadrata površine u ponudi je bogat asortiman proizvoda za domaćinstvo, vrt, oprema za pčelarstvo, sjemenska roba, vrtno, balkonsko i sobno cvijeće, alati i strojevi, hrana za kućne ljubimce, a za poljoprivrednike i OPG-ove bit će omogućeno ugovaranje poljoprivredne proizvodnje.  – Svaki veći poljoprivredni proizvođač moći će na jednom mjestu riješiti malo i veleprodaju – kazao je Dražen Žiška, voditelj maloprodaje.  Poduzeće Agronom ima 74 prodavaonice, odnosno dva Agro centra – ovaj u Našicama i u Đakovu i 72 manja prodajna prostora, a kako je na otvorenju rekao predsjednik Uprave Darko Aračić, ovo je jedan od pet centara čije otvaranje je u planu ove godine.    Agro centar Našice presjecanjem vrpce otvorili su gradonačelnik Krešimir Kašuba i Goran Pajnić.

Tomislava Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit