U Našicama obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja proslavljen je jučer diljem Hrvatske. U Našicama je, u Župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog služena sveta misa za Domovinu i misa zadušnica za poginule hrvatske policajce Željka Kotriša i Marka Jakšića. Molitvu za branitelje, hrvatski narod i Domovinu predvodio je župnik i gvardijan fra. Zoran Bibić. Na spomen obilježju “Uskrsla Hrvatska” vijence su položili i upalili svijeće predsjednik Gradskog vijeća Krešimir Kašuba, gradonačelnik Josip Miletić i njegovi zamjenici, saborski zastupnik Hrvoje Šimić i Krešimir Žagar, potpredsjednik Županijske skupštine Ivica Čeme te županijski i gradski vijećnici, predstavnici policije, braniteljskih udruga i političkih stranaka. Minutom šutnje odali su počast svim hrvatskim braniteljima i prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.
Gradonačelnik Josip Miletić je, čestitajući Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, uputio riječi zahvale svima koji su sudjelovali u veličanstvenoj pobjedi hrvatske vojske u Domovinskom ratu. – Tisućljetni san hrvatskog naroda je ostvaren; imamo svoju domovinu koja je izvojevana voljom hrvatskog naroda i snagom hrvatskog vojnika. Ono što se nikada ne smije zaboraviti je velika žrtva koju su podnijeli naši branitelji i naš narod. I nevrijeme koje je poharalo naš grad pokazalo je naše zajedništvo i u ovim danima; naš će se Grad oporaviti i pobijedit ćemo u svim izazovima koji su pred nama – istaknuo je gradonačelnik Miletić.

top music

Domaća TOP lista 16.09.2020.

TOP MUSIC – strane – rujan

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit