U nadzoru prometa zatečeno 5 alkoholiziranih vozača

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta, a koje su se dogodile području Osijeka.

U NADZORU PROMETA ZATEČENO 5 ALKOHOLIZIRANIH VOZAČA

U protekla 24 sata na području PU osječko-baranjske u nadzoru prometa zatečeno je pet vozača (četiri osobnog automobila i jedan električnog romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.

UPRAVLJAO AUTOM S 1,67 PROMILA

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 21,05 sati u Branjinom Vrhu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 42-godišnjak iz Kneževa koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola zbog neobavljenog liječničkog pregleda. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,67 promila alkohola u krvi. Vozač je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5.300 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 bodova.

 

izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit