U Feričancima upravljao vozilom za vrijeme zabrane

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Na području Policijske uprave osječko-baranjske dogodilo se osam prometnih nesreća s materijalnom štetom i dvije lakše ozlijeđene osobe.
Šest prometnih nesreća dogodilo se na području Osijeka te po jedna na području Belišća i Đakova.
U nadzoru prometa jučer su zaustavljena tri vozača, jedan osobnog automobila, jedan traktora te jedan bicikla, koji su bili pod utjecajem alkohola.
Najveća prisutnost alkohola zabilježena je jučer u 12,30 sati u Branjinom Vrhu kada je u nadzoru prometa zatečen 39-godišnjak iz Branjinog Vrha, koji je upravljao s traktorom. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je prisutnost od 2,84 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 bodova.
U Feričancima je jučer oko 20,45 sati u nadzoru prometa zatečen 51-godišnji Našičanin, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 12 bodova. Vozač je uhićen i privremeno mu je oduzeto vozilo s kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju. Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura ili kazna zatvora do 60 dana i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci.

Izvor: PU osječko-baranjska

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit