U Feričancima svečano obilježeni Dan općine i Dan državnosti Republike Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Izaslanstvo Općine Feričanci danas je, povodom proslave Dana općine – blagdana Duhova i Dana državnosti RH, položilo vijence i upalilo svijeće kod središnjeg križa na mjesnom groblju u Feričancima te na spomen-obilježje hrvatskih branitelja ispred zgrade općinske uprave. Vijence su položili predsjednik i dopredsjednik Vijeća Marin Benić i Tomislav Gregurić, a svijeće su upalili općinski načelnik Marko Knežević te općinski vijećnici i predstavnici feričanačkih udruga. Molitvu za sve preminule građane te hrvatske branitelje predvodio je feričanački župnik Anto Ivić.
Nakon aktualnog sata održana je sjednica Općinskog vijeća na kojoj je usvojen godišnji izvještaj o izvršenju općinskog proračuna za 2019. koji je ocijenjen razvojnim i socijalnim. Vijećnici su prihvatili i izvještaj o izvršenju programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture te izvješće o utrošenim sredstvima za program održavanja komunalne infrastrukture za 2019. godinu. Među ostalim, prihvaćeno je i izvješće o agrotehničkim mjerama i mjerama za unapređenje i održavanje poljoprivrednih rudina te odluka o osnivanju postrojbe Civilne zaštite opće namjene Općine Feričanci, kao i smjernice za organizaciju i razvoj sustava civilne zaštite za razdoblje od 2020-2023. Prihvaćena je i odluka o dodjeli javnih priznanja Općine Feričanci u 2020. Zahvalnica Općine Feričanci, ovom odlukom, dodijeljena je Darku Benoviću za 51 puta darovanu krv te Miroslavu Bužonji za 52 puta darovanu krv. Čestitke laureatima te svim građanima povodom Dana općine i Dana državnosti, uputili su  predsjednik Vijeća Marin Benić i općinski načelnik Marko Knežević koji je zahvalio svim vijećnicima na njihovom radu te istaknuo kako je i današnja sjednica pokazala da se u Općini nastavlja razvojni ciklus. Iskazao je nadu da će svi projekti biti uspješno realizirani. 

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit