U Feričancima predstavljena nova vizija i strategija RK NEXE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Jučer je u Feričancima predstavljena nova vizija i strategija RK NEXE za predstojeće razdoblje. Management kluba upriličio je druženje s predstavnicima medija, kojima je predstavljena i nova web stranica RK NEXE koja će biti predstavljena javnosti u ponedjeljak. Predstavnici medija i njihovi domaćini okupili su se u vinariji Enosophia, gdje su nakon pjenušca dobrodošlice razgledali pogone i podrum vinarije, a nakon toga je u Starom podrumu upriličena degustacija vina. Predsjednik kluba Josip Ergović ukratko je predstavio viziju, strategiju i ciljeve kao i organizacijsku strukturu kluba. Od novih projekata koji su u planu, Ergović je posebno istaknuo one koji su vezani uz rad s mladima: pokretanje NEXE akademije 2.0 i Mini rukometne lige, u kojoj bi trebala sudjelovati djeca iz dvije našičke i sedam područnih osnovnih škola. Predsjednik Ergović sa zadovoljstvom je najavio i dobre vijesti po pitanju infrastrukture – u narednih 5 godina trebale bi biti izgrađene čak tri sportske dvorane. Riječ je radnoj dvorani u Feričancima koja bi koristila korisnicima s područja Općine Feričanci ali i za razvoj rukometa na tom području, a bit će financirana sredstvima fondova EU. U Našicama je u planu izgradnja manje radne dvorane za potrebe treninga koju bi uglavnom koristili sportski klubovi za potrebe svojih mlađih selekcija, a izgradnju će financirati NEXE d.d. Najveća investicija bila bi izgradnja NEXE Arene, moderne sportske dvorane u arena stilu, kapaciteta 4000 sjedećih mjesta, koja bi pružala mogućnost održavanja natjecanja na najvišoj razini. Izgradnju bi tvrtka NEXE  zajednički financirala s Gradom Našicama, Osječko – baranjskom županijom te državnim sredstvima.

Tekst i foto: Danko Justić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit