U Feričancima održano Općinsko vijeće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima je sinoć održana sjednica općinskog vijeća. U aktualnom satu vijećnici su postavljali pitanja načelniku Marku Kneževiću.  Vijećnika Mirka Jurčevića zanimalo je što je s prečistačem otpadnih voda. Načelnik je odgovorio kako je nositelj projekta Našički vodovod d.o.o uputio zahtjev prema ministarstvu, te se uskoro očekuju nove informacije. Prihvaćen  je rebalans proračuna za 2022. godinu. Prihodi i rashodi su smanjeni s 13.200.000 na 6.536.000 kuna, što je smanjenje za 50,48%. Kako je naglasio načelnik Marko Knežević, proračun je smanjen zbog projekata koji nisu ostvareni, a to su prije svega izgradnja sportsko-rekreacijskog centra i izgradnja vrtića. Proračun za sljedeću godinu planiran je u iznosu 945.850 eura, što je nešto više nego ove godine. Išlo se na maksimalnu štednju, a proračun je realan, razvojan i socijalno osjetljiv, naglasio je načelnik.  Jednoglasno su prihvaćene i projekcije proračuna za 2024. i 2025. godinu. Na kraju sjednice predsjednik Općinskog vijeća Marin Benić i načelnik Marko Knežević zahvalili su vijećnicima na radu i zalaganju u ovoj godini, te svima poželjeli sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit