U Feričancima održana sjednica Općinskog vijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Feričancima je sinoć održana sjednica Općinskog vijeća. Prihvaćen je Polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna Općine Feričanci za prvu polovicu ove godine. Proračun je planiran s 13.200.000 kuna. Prihodi su realizirani s 2.632.862 kune ili 19,95 %, a rashodi s 3.869.447 kuna ili 29,31%. Na upit vijećnika Mirka Jurčevića kolika se realizacija očekuje do kraja godine, načelnik Marko Knežćević je odgovorio da sve  ovisi o projektima koji su započeti još u prošloj godini, ali očekuje da će proračun biti realiziran s polovicom od planiranog. Nadalje, prihvaćeno je i polugodišnje izvješće o radu Općinskog načelnika za prvih šest mjeseci ove godine, a načelnik Knežević se zahvalio vijećnicima na podršci. Prihvaćena su i rješenja o osnivanju i imenovanju Etičkog odbora i Vijeća časti Općinskog vijeća. U Etički odbor izabrani su Valentina Knežević kao predsjednica, te Stipo Stipić i Zlatko Đuroković kao članovi. U Vijeće časti imenovani su Matea Šumrada za predsjednicu, te kao članovi Mario Benović, Marijan Šundalić, Antun Balajić i Jakov Bilić. Nadalje prihvaćena su i rješenja o osnivanju i imenovanju Povjerenstava za zakup, prodaju i uvođenje u posjed poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit